Köpa valp

Att tinga en valp

Det är inte lätt att välja valp i en valpkull. Ofta vill man välja den valpen  som först kommer fram och kryper upp i famnen. Som uppfödare och med lång erfarenhet lever jag med valparna 24 timmar om dygnet. Vid ca 5-6 veckors ålder har alla valparna utvecklat sin egen karaktär och jag kan tillsammans med er råda vilken valp som passar bäst hos er och att den passar era önskemål och behov allra bäst. 

Besök

När valparna är födda och du står på intresselistan ringer/sms:ar jag dig och din familj omgående. Bilder på valparna kommer att läggas ut löpande på hemsidan. Så fort valparna  har blivit 6 veckor är blivande valpköpare varmt välkomna för att besöka oss och välja ut sin valp. Valparna väljs i den ordning som dom är bokade. 

Vid leverans är valparna

Veterinärbesiktade, chipmärkta, vaccinerade mot parvovirus, kennelhosta, smittsam leversjukdom samt valpsjuka. Avmaskade 3 gånger. Registrerade i SKK med registreringsbevis som följer med när du hämtar din valp. Dolda fel försäkrade via if försäkringsbolag.

Vid leverans får du med dig

Valppaket från Royal Canin innehållande foder mm. Utförlig information om hur du ska sköta din valp/hund, både muntligt och skriftligt. Valpens registreringsbevis samt veterinärintyg som är högst 7 dagar gammalt. Uppfödarens erfarenhet och råd under hela hundens livstid, vi kommer alltid att ställa upp om så önskas. Vi arrangerar valpträff för varje kull där vi ger tips och råd för dej som vill ställa ut din valp. Vi fotograferar varje valp!

Betalning

Pris: 22 000 kr (gäller f.o.m. 2022)

Bokningsavgift: 2000 kr när du bokar en valp. (avgifter återbetalas om vi inte kan leverera en frisk och rastypisk valp).

Vi använder oss av SKK:s köpeavtal. Om du kan lova att ge en av våra valpar ett gott och varaktigt hem är du välkommen att kontakta oss.

Leveranstid

Valparna är leveransklara när dom är 8 veckor gamla och är då besiktigade, chipmärkta och vaccinerade enligt SKKs grundregler.